Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κάντε τη πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε το κωδικό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σαν αιτιολογία για να μπορέσουμε να διασταυρώσουμε σωστά τα στοιχεία σας . Η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί μέχρι να φανεί το ποσό στον λογαριασμό μας.

Υπόδειγμα.: Παραγγελία #834 – Όνομα Επώνυμο.

Αντικαταβολή

Η πληρωμή θα γίνει με μετρητά κατά την παράδοση. το κόστος της είναι 2€

Μέσω Paypal

Με πιστωτική κάρτα: Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι δυνατή μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος λειτουργίας πληρωμών της PAYPAL

Πληροφορίες

Στην περίπτωση της αντικαταβολής ο υπολογισμός των μεταφορικών με Courier και του κόστους συσκευασίας υπολογίζεται ως εξής:

  1. Για κάθε παραγγελία έως 2 κιλών βάρους, εφόσον έχει επιλεχθεί η επιλογή “Αντικαταβολή” το κόστος μεταφορικών είναι 5 ευρώ. Εφόσον η παραγγελία σας ξεπεράσει τα 2 κιλά βάρους  ,  προστίθεται αυτόματα 5 ευρώ για κάθε /έως 2 κιλό βάρους.
  2. Εάν η πληρωμή έχει γινει μέσω PayPal (χρεωστική ή πιστωτική κάρτα) το κόστος μεταφοράς έως 2 κιλών είναι στα 3 ευρώ και εφόσον η παραγγελία σας ξεπεράσει τα 2 κιλά βάρους,  προστίθεται αυτόματα 3 ευρώ ανά 2 κιλά βάρους.
  3. Για κάθε παραγγελία 2 κιλών, αφαιρούντε αυτόματα 6 ευρώ απο το κόστος μεταφοράς εφόσον έχει επιλεχθεί ο τρόπος πληρωμή “ αντικαταβολή” και 2 ευρώ όταν επιλεχθεί η πληρωμή με “PayPal” (πιστωτική/χρεωστική κάρτα)

Όλη η διαδικασία υπολογισμού των μεταφορικών και του κόστους συσκευασίας, εκτελείται αυτόματα. Μπορείτε να την παρακολουθείτε με το έλεγχο του καλαθιού σας.

Λόγω του γεγονότος ότι δεν είναι δυνατός ο προϋπολογισμός του ακριβούς κόστους των μεταφορικών κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ συμβουλεύει τον ΠΕΛΑΤΗ αν επιθυμεί, έπειτα από σημείωση του στη παραγγελία, να ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ για το ακριβές ύψος του κόστους αποστολής.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη μεταφορά της παραγγελίας στον αγοραστή στο πλαίσιο του βασικού χρονοδιαγράμματος παραδόσεων εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε το χρόνο άφιξης ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας, καθώς αυτά εξαρτώνται από τις μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχερά γεγονότα ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρία μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας. Η εταιρία μας ευθύνεται για την προσήκουσα παράδοση της παραγγελίας σας στον μεταφορέα, από τη δε παράδοση ο κίνδυνος μετατίθεται στον αγοραστή κατ’ άρθρο 524 ΑΚ.

Σημειώνεται επίσης ότι το κόστος μεταφοράς είναι αυτό που ορίζει κάθε φορά η τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρίας μεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν τέτοια μεταβολή των τιμών, και οι παραπάνω τιμές αποτελούν τις σημερινές ισχύουσες τιμές, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του συνεργάτη μας.

Σε περιπτώσεις παραγγελιών μεγάλου βάρους, υπάρχει η δυνατότητα , κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, αποστολής των με μεταφορική, με στόχο το χαμηλότερο κόστος μεταφορικών. Στην περίπτωση αυτή, δεν ισχύει ως τρόπος πληρωμής  η αντικαταβολή, αλλά ισχύει η κατάθεση στην τράπεζα .